F1-talli Toro Rosson sponsori Acronis vaatii f1i.comin englanninkielisen uutisen mukaan, että Malesiassa ja Japanissa Pierre Gaslylle kisapaikan menettävä Daniil Kvjat palaa tositoimiin Yhdysvaltain GP:ssä Austinissa. Venäjän Autoliiton edustaja Igor Ermilin puolestaan uskoo, että kyseisestä tempauksesta ei kannata vetää sen suurempia johtopäätöksiä tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tallipäällikkö Franz Tostin mukaan venäläinen itse puppeloi itsensä pihalle jatkuvien virheiden seurauksena. Nyt tiimi pääsee arvioimaan Gaslyn iskukykyä ainakin kahden kisan verran.

Peliliike on aiheuttanut jonkinlaista kuhinaa tallin leirissä. Teknologiayritys Acroniksen toimitusjohtaja Sergei Beloussov on varma, että Kvjat ottaa paikkansa jälleen USA:n kisaan.

– Hän on poissa vain kaksi kilpailua. (Carlos) Sainz on edelleen lähdössä, joten ensi kausi on yhä avoinna, Toro Rossoa sponsoroivan Acroniksen toimitusjohtaja vakuutteli.

Venäjän Autoliiton presidentti Ermilin oli puolestaan sanonut sivuston mukaan venäläiselle Tassille, että kahden kisan ajan kestävä hyllytys ei tarkoita välttämättä mitään sen kummempaa tulevaisuuden suhteen.

– Luulen, että näiden kahden kisan missaaminen ei vaikuta Daniiliin tai tiimiin millään tavalla. En usko, että he ovat päättäneet, mitä seuraavaksi tapahtuu.