Williamsin tekninenjohtaja Paddy Lowe sanoo tallin harkitsevan Paul Di Restan täysipäiväistä paluuta ensi kaudelle. Talli miettii edelleen kuljettajavaihtoehtojaan ensi vuodelle.

Di Resta ajoi Unkarissa viime hetken hälytyksellä Williamsilla, kun Felipe Massa sairastui äkillisesti kesken viikonlopun. Vain kahden tunnin varoitusajalla onnistui britti voittamaan aika-ajossa Sauberin Marcus Ericssonin, vaikka hän ei ollut ajanut kertaakaan aikaisemmin kauden 2017 autolla. Di Resta vertasikin kokemustaan ”kielekkeeltä hyppäämiseen”.

– Hänen maineensa ei muutakun kasvanut viime viikonloppuna, sanoo Lowe.

– Olosuhteisiin nähden hän teki järisyttävän hyvää työtä. Uskon kaikkien huomanneen sen. Hän ajoi suhteellisen kovan aikakierroksen, vaikka tuntumaa oli alla vain neljä kierrosta historian nopeimmilla F1-autoilla. Tämä vieläpä teknisellä radalla.

– Hän ajoi myös kilpailussa hyvin, mutta harmiksemme automme ei kestänyt. Kuulin, että jopa Mercedeksellä harkitaan hänelle soittamista, joten se on nyt tilanne. Olemme siis hyvin avoimin mielin ensikauden kuljettajavalintojemme suhteen.