Romain Grosjean myöntää, että paluu Renaultille kuulostaisi ”ihanalta”. Ranskalaisella on ollut kaksijakoinen kausi. Haas-talli on paininut liian usein luotettavuusongelmien kanssa etenkin jarrujensa parissa. Toisaalta auton kestäessä vauhti on ollut ajoittain todella vahvaa.

Grosjean on kivunnut pisteille viidessä eri kilpailussa ja hän on varma, että loppukaudesta talli pystyy suoriutumaan tarpeeksi hyvin rikkoakseen viime vuoden 29 pisteen ennätyksensä.

– Olemme vahvempia kuin viime vuonna, mutta kehitystyömme fokus on jo ensi kaudessa. Muutokset eivät kuitenkaan ole radikaaleja, joten pystymme puskemaan myös nykyistä autoa pidemmälle, Grosejan sanoo.

Kevin Magnussen on hyvä tallikaveri, ja tulemme loistavasti juttuun keskenämme. Puskemme koko ajan toisiamme olemaan parempia, ja se kehittää molempia.

Grosjeanilta kysyttiin myös tämän tulevaisuudesta, ja mies sanoo olevansa siinä iässä, että mestaritalliin pääseminen olisi tähtäimessä. Grosjean myöntää, että kyseinen mahdollisuus Renaultin kanssa olisi houkuttava vaihtoehto.

– En ole puhunut heidän kanssaan, mutta palaaminen Renaultille kuulostaisi ihanalta. Sen pitäisi kuitenkin onnistua niin, että voisimme taistella maailmanmestaruudesta yhdessä. Se olisi mahtavaa, mutta vielä on aikaista puhua sellaisesta.

– Haluan olla maailmanmestari, ja sen takia olen tällä hetkellä turhautunut. Rakastan voittamista, mutta viimeisestä voitostani on kulunut kuusi vuotta. Sen jälkeen en ole saanut voittavaa autoa alle.