Formula 1:n MM-sarjassa oleva Mercedesin Valtteri Bottas uskoo yhä olevansa mukana maailmanmestaruustaistelussa, vaikka esimerkiksi Red Bullin tallipäällikkö Chris Horner olettaa Lewis Hamiltonin nousevan ykköskuskiksi tiimissä.

Hamiltonin mahdollinen ykköskuskin status tarkoittaisi sitä, että Bottas olisi britin tuki ja turva MM-taistossa. Suomalainen kuitenkin uskoo wtf1:n haastattelussa, että mestaruustaisto on tämän vuoden osalta yhä auki.

– Voin olla maailmanmestari. Kilpailuja on vielä yhdeksän, ja uskon, että voin voittaa Lewisin ja Sebastianin (Vettel). Olen voittanut jo molemmat tänä vuonna. Minulla ei ole minkäänlaisia rajoituksia, uskon itseeni, käsittämättömästi viidessä edellisessä kisassa podiumille noussut suomalainen pyörittelee sivustolla.

Wtf1 huomauttaa, että Bottaksen panos on tällä kaudella tuonut Mercedekselle jopa päänvaivaa. Bottas ja Hamilton ovat nimittäin nauttineet tasa-arvoista kohtelua, eikä ykkös-kakkos -kuski asetelmaa ole toistaiseksi syntynyt.

– Tiimi on tehnyt selväksi alusta alkaen, että meitä molempia kohdellaan ja kunnioitetaan samalla tavalla. En halua olla Lewisin varjossa, MM-sarjan kärkikuski Vettelistä 33 ja Hamiltonista 19 pisteen päässä oleva suomalaissensaatio päättää.