Saksan MM-rallin viimeisen erikoiskokeen ja Power Stagen nopein oli Dani Sordo. Suomalaiset ja Toyotat seurasivat perästä, kun Esapekka Lappi oli toinen ja Jari-Matti Latvala kolmas.

Esapekka Lappi kävi Power Stagella osittain radan ulkopuolella, mutta pystyi jatkamaan hyvällä vauhdilla lipsahduksesta huolimatta. WRC.comin mukaan Lapin tullessa maaliin auton vasemmasta eturenkaasta puuttui iso palanen vannetta.

– Voisi sanoa, että olin onnekas. Hienoa olla täällä, Lappi sanoi hymyillen maalissa.

Lappi hävisi vain 0,2 sekuntia Dani Sordolle.

Jari-Matti Latvala jäi puolestaan Lapista 2,4 sekuntia. Maalissa nähtiin pettynyt Latvala.

– Osuin vasemmalle kääntyvässä mutkassa alussa. Pitkään pelkäsin, että minulla oli rengasrikko. En puskenut, koska pelkäsin niin, kokonaistilanteessa seitsemänneksi sijoittunut Latvala sanoi.

Juho Hänninen jäi Power Stagella vasta yhdenneksitoista, mutta oli koko rallissa parhaana suomalaisena neljäs.

Hänninen oli maalissa tyytyväinen viikonloppuunsa.

– Olen iloinen. Menetin paljon aikaa ensimmäisenä päivänä, mutta sen jälkeen kaikki on mennyt hyvin. Olen varsinkin iloinen tästä, jos vertaa tätä kauden ensimmäiseen osaan, Hänninen sanoi.

Saksan MM-rallin päättyi tuttuun tapaan Power Stage -erikoiskokeeseen. Voittoon ajoi Fordilla Ott Tänak. Ford sai kaksi kuljettajaa kolmen joukkoon, kun Sébastien Ogier oli kolmas. Heidän väliin kiilasi Citroënin Andreas Mikkelsen.