Sauber kuljettaja Pascal Wehrlein on vaarassa jäädä ilman työpaikkaa ensi kauden F1:ssä. Wehrleinin kausi on ollut kelvollinen, sillä saksalainen on kerännyt Sauberin kaikki viisi pistettä tällä kaudella.

Hyvistä suorituksista huolimatta Wehrlein on todennäköisesti se, joka Sauberilta joutuu lähtemään kauden päätteeksi. Sauber on tuomassa yhden Ferrarin junioriakatemian kuljettajista talliin ensi kaudeksi.

Ferrarin presidentti Sergio Marchionne totesi, että tallien välinen yhteistyö kattaa muutakin kuin pelkän Sauberin moottoriasiakkuuden. Ferrari haluaa akatemiansa Antonio Giovinazzille ja Charles Leclercille luonnollisen polun F1:siin pienemmässä tallissa.

Sauberin toinen kuljettaja Marcus Ericsson saanee pitää paikkansa tallissa ensi kaudella. Ruotsalaisella on läheiset välit tallin johtoportaaseen, joten tämän poispotkiminen on varsin epätodennäköistä.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff uskoo, että seuraavat kaksi viikkoa ratkaisevat Mercedes-juniori Pascal Wehrleinin tilanteen.

– Shakkipöydällä on valtavasti nappuloita tällä hetkellä. Seuraavat pari viikkoa tulevat olemaan ratkaisevat hänen kohdallaan.

Lähde: Sky Sports