Motorsport-sivusto kertoo F1-sarjan vuoden 2009 maailmanmestarin Jenson Buttonin harkitsevan paluuta täysipäiväiseksi kuljettajaksi ensi vuonna.

Entinen maailmanmestari vetäytyi formuloista viime kauden päätteeksi. Tällä kaudella hän tuurasi Fernando Alonsoa Monacon kisassa, joka tosin päättyi britin osalta keskeytykseen.

Yksi vaihtoehto Buttonille ensi kaudella voisi olla F1 ja McLaren, vaikka Stoffel Vandoornelle rustattiinkin uusi sopimus. Useiden spekulointien kohteena olleen Fernando Alonson tilanne sen sijaan on täysin auki.

Sivusto toisaalta mainitsee, että Buttonin paluu Formula ykkösiin kokopäiväisesti on epätodennäköistä. Näyttää siltä, ​​että hän voisi tehdä tulevaisuuttaan Japanissa.

Britti kaasuttaa tänä viikonloppuna Super GT -kisassa juurikin Japanissa.

Button on vahvistanut, että hän näkee itsensä ensi vuonna täysipäiväisenä kuskina.

– Teen ehdottomasti jotain koko ensi kauden. Onko se sitten täällä, Amerikassa tai muualla. En tiedä vielä, Button sanoo sivuston jutun mukaan, ja jatkaa:

– Mutta neuvottelut ovat käynnissä.

Alkavan viikonlopun iskukyky valottaa tulevaisuutta.

– Katsotaan, kuinka tänä viikonloppuna menee. Jos menee hyvin, ja jos nautin viikonlopusta, niin kuin voisi kuvitella, niin voisin ehkä kilpailla täällä ensi vuonna, britti muotoilee varsin salaperäisenä.