Ruotsalaiskuljettaja kokee, ettei hänen potentiaalinsa realisoidu Sauberilla – ”Erittäin hankalaa”

© Kuva: Getty Images

Kolmatta kauttaan Sauberilla ajava Marcus Ericsson on sitä mieltä, että nyt on aika siirtyä kilpailukykyisempään talliin F1:sissä.

– Minulla on vahva asema tallissa. Olen ollut täällä useamman kauden ja tämä on hyvä ympäristö minulle. Kuljettajana haluan kuitenkin päästä mahdollisimman nopeasti kilpailukykyisempään autoon, Ericsson totesi motorsport.comille.

Ericssonin suunnitelmia ei ainakaan paranna verrattain köykäiset näytöt kolmelta Sauber-kaudelta. Ericsson on sijoittunut kolmen kauden aikana vain kolmesti kymmenen parhaan joukkoon F1-kilpailuissa.

– Minun on erittäin hankala osoittaa kykyni, kun olen ajanut koko F1-urani yhdessä sarjan hitaimmissa autoissa. Koen, että minun on vaikeaa tehdä vaikutus kärkitalleihin.

Tallikaveri Pascal Wehrleinin päihittäminen nostaisi varmasti ruotsalaisen osakkeita. Tällä kaudella Ericsson on kuitenkin jäänyt tallitoverien välisessä kamppailussa alakynteen.

– Hän on erittäin hyvä kuljettaja. Tiesin sen ennestään mutta tällä kaudella hän on näyttänyt kyntensä. Hän on ollut erityisen vakuuttava aika-ajoissa. Sillä osa-alueella hän on tällä kaudella ollut minua vahvempi.