Renault-kuljettaja Nico Hülkenberg penää talliaan jatkamaan tämän kauden auton kehitystyötä, vaikka panostuksen siirtäminen ensi vuoden autoon kävisi houkuttelevaksi.

Saksalainen oli keskijoukon paras kuljettaja edellisessä osakilpailussa Belgiassa, minkä lisäksi hän ylsi samaan temppuun kaksi kisaa sitten Britannian osakilpailussa. Saksalaiskuljettajan mukaan yhä jälleenrakennusvaiheessa olevalla Renault’lla on parhaimmillaan MM-sarjan neljänneksi paras auto, joten tilaisuus pitää käyttää hyväksi loppukaudenkin kisoissa.

– Meillä ei ole varaa lopettaa kehitystyötä nyt. Meidän täytyy kehittyä ja esitellä onnistuneita päivityksiä tulevissakin kisoissa, koska muutkin tallit tulevat toimimaan niin. Jatkuva kehittyminen on avainasemassa valmistajien sarjassa, Hülkenberg totesi motorsport.comille.

Renault on tällä hetkellä valmistajien sarjassa kahdeksantena 35 pisteellään, kaikki Hülkenbergin ajamia. Matkaa viidenteen sijaan on kymmenen pistettä, mutta neljäntenä majaileva Force India on karannut jo 68 MM-pisteen päähän.