F1-historiassa on nähty monenlaisia onnenkaluja, joita kuljettajat pitävät mukanaan. Eilen uutisoimme Sergio Pérezin kantavan mukanaan kuvaa edesmenneestä paavista. Voit lukea uutisen täältä.

Myös F1-legenda Michael Schumacherilta löytyi taikauskoa kilpaillessaan. Tämä kävi vahvasti ilmi, kun saksalainen palasin Formula 1:een vuonna 2010. Hän istui alun perin Mercedeksessä numero neljä. Schumacher pyysi kuitenkin mahdollisuutta vaihtaa numeroita Nico Rosbergin kanssa, kenellä oli numero kolme. Luultavasti siksi, koska hän oli aina menestynyt parittomilla luvuilla.

Schumacherin kaikki maailmanmestaruudet olivat tulleet parittomilla numeroilla. Viisi kertaa numerolla yksi sekä kerran numeroilla kolme ja viisi.

Myös vuonna 2004 Schumacherista paljastui taikauskoinen puoli. Saksalaisella oli aina kilpailuissaan mukana keraaminen amuletti, jonka hänen vaimonsa oli antanut hänelle. Amuletissa oli hänen perheenjäsentensä nimikirjaimet.

Bahrainissa kuitenkin vuonna 2004 Schumacher unohti tuon amuletin hotellihuoneeseensa, josta Ferrarin työntekijä joutui käydä hakemassa sen kiireellä ennen kisaa. Schumacher voitti kilpailun ja kuvaili itse myöhemmin tuon amuletin tehneen mahdollisesti ratkaisevan eron.

Lähde: Formula1.com