Formula ykkösten kirkkaimpien tähtien takana on myös muutamia mielenkiintoisia taistelupareja, vaikka lähtökohtaisesti maailmanmestaruus on moottoriurheilussa ainoa asia, joka muistetaan.

Force India -kuskit Sergio Perez ja Esteban Ocon lähtevät loppukauteen MM-taulukon peräkkäisiltä sijoilta seitsemän ja kahdeksan. Valmistajien tilanteessa talli on hienosti neljäntenä, Mercedesin, Ferrarin ja Red Bullin jälkeen.

Kuskit suorittivat alkukaudella lähestulkoon erinomaisesti, sillä kaksikko jäi pisteiden ulkopuolelle yhteensä ainoastaan kolmesti. Monacon kisa on toistaiseksi ainoa, jossa duo ei ole ottanut tallilleen pisteen pistettä.

– Haluan parantaa kauden toisella puoliskolla sitä, mitä olemme tähän mennessä saavuttaneet. Olemme olleet kilpailukykyisiä, mutta meillä oli mahdollisuuksia saada enemmänkin pisteitä, kuin mitä meillä nyt on. Toivottavasti voimme saada menetetyt pisteet takaisin, parhaimmillaan neljänneksi Espanjassa ajanut Perez muotoilee planetf1.comille.

Myös Oconilla riittää nälkää loppukautta silmällä pitäen.

– Belgiassa on kuuluisa Span sää, joka tuo ennalta-arvaamattomuutta. En välitä, jos sataa, koska se voi tuoda lisää mahdollisuuksia meille. Uskon, että voimme olla kilpailukykyisiä tänä viikonloppuna riippumatta siitä, onko siellä kuivaa vai märkää, ranskalainen summaa.