Force India -kuskien Esteban Oconin ja Sergio Perezin kiihkeät väännöt F1-radoilla jatkuivat menneenä viikonloppuna, kun kaksikko otti jälleen yhteen ja peräti kahdesti.

Ocon yritti Belgian Spassa Perezin ohi noin puolessa välissä kisaa. Tästä seurauksena Pereziltä lähti telkkä pöntöstä totaalisesti, sillä hän näytti puskevan ranskalaisen tallitoverinsa väkisin päin reunaa.

Nyt Jacques Villeneuve tylyttää Pereziä. Meksikolainen ajoi ”likaisesti” entisen F1-maailmanmestarin mukaan.

– Tätä ei olisi pitänyt tapahtua kahden kuskin välillä. Sinun ei pidä altistaa ketään vaaraan, Villeneuve painottaa planetf1.comin haastattelussa.

Villeneuve myöntää, että inhimillisille virheille ei mahda minkään. Perezin temppu meni kuitenkin yli hilseen.

– Voit jarruttaa liian myöhään, voit tehdä virheen. Sinä et voi mutkitella ja liiskata, et vain tee sitä. Se oli naurettavaa, kanadalainen mestari tylyttää.

Kuten F1:ssä luonnollista on, inhimillisiä erehdyksiä voi sattua myös kuskien välille. Span tapahtumat sen sijaan olivat kaukana normaalista ja ne näyttivät saavan Villeneuven täysin kiihtymispisteeseen.

– Joskus kuskit törmäävät toisiinsa, koska he menevät sekaisin jarrutuksessa ja he taistelevat. Siitä ei pidä rangaista. Tämä oli noloa, kanadalainen manaa.

Spassa Ocon oli lopulta yhdeksäs ja Perez vasta 17:s. MM-pisteissä Perez on seitsemäntenä ja Ocon kahdeksantena.