Valtteri Bottas oli tyytyväinen, kun Lewis Hamilton piti lupauksensa ja päästi suomalaisen ohitseen Unkarin GP:n loppusuoralla.

Kun Bottas päästi Hamiltonin ohitseen Ferrarien perään, Hamilton lupasi palauttaa sijoituksen Bottakselle, jos ei pystyisi ohittamaan. Vaikka miesten ero oli lopussa jo yli viisi sekuntia Hamiltonin eduksi, ja Max Verstappen ahdisti lopussa Bottasta, piti Hamilton herrasmiesmäisesti sanansa.

– Olin aika huolissani, koska en pysynyt Lewiksen vauhdissa. Ajattelin jo, että pystyykö hän enää antamaan paikkaansa takaisin, kun Verstappen oli niin lähellä. Kiitos hänelle ja tiimille, että Lewis piti lupauksensa. Emme pystyneet nyt parempaan, emmekä vastaamaan Ferrarien vauhtiin. He pääsivät alussa karkuun, tämän enempää ei ollut nyt saatavilla, Bottas sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Meille sellainen perustulos, täällä on niin hankala ohittaa. Lopussa meillä oli hyvä vauhti, olimme välillä jo ihan Ferrarien tuntumassa. Silti meillä on paljon töitä tehtävänä tiiminä, Ferrari oli tänä viikonloppuna selkeästi edellä. Nyt pidetään kuitenkin vähän lomaa ennen kuin homma jatkuu, Bottas sanoi.