Valtteri Bottas ajoi Itävallan GP:n voittoon. Sebastian Vettel oli toinen, kun Daniel Ricciardo tuli kolmanneksi. Suomalainen starttasi paalulta ja ajoi kärjessä myös maaliin.

Varikkopysähdyksien aikana Bottas kävi väliaikaisesti Kimi Räikkösen takana, mutta nousi nopeasti maanmiehensä ohi takaisin ensimmäiseksi.

Sebastian Vettel ajoi lopussa vimmatusti takaa Bottasta, mutta Ferrari-kuskin vauhti ei riittänyt nastolalaisen ohitukseen, vaikka kaksikko oli välillä lähes rinnakain. Ricciardo puolestaan nousi alussa kolmanneksi ohi Kimi Räikkösen, eikä antanut sijoitustaan enää pois.

Räikkönen hävisi neljännen sijansa Lewis Hamiltonin varikkopysähdysten aikana. Suomalainen yritti ajaa kymmenen sekunnin eroa kiinni brittiin ja saavuttikin nopeasti lähes neljä sekuntia Hamiltonia.

Kierroksella ohitettavat olivat kuitenkin Ferrari-kuskin riesana ja hän ajautui ulos radalta sekä menetti useita sekunteja yrittäessään ohittaa Renault’n Joylon Palmeria. Tämän jälkeen Räikkösen takaa-ajo päättyi ja britti tuli maaliin neljäntenä.

Hamilton nipisti eron Ricciardoon viimeisillä kierroksilla vain sekuntiin ja pääsi yrittämään ohitusta Red Bull -kuskista. Hamilton kävi hetkellisesti aussin edellä toiseksi viimeisellä kierroksella, mutta Ricciardo otti jarrutuksessa sijoituksensa takaisin.