Mercedeksen Toto Wolff kritisoi kovaan ääneen Romain Grosjeania sen jälkeen, kun tämä valitti Lewis Hamiltonin estelleen häntä Iso-Britannian GP:n aika-ajoissa.

Tuomaristo tutki tapauksen, ja totesi ettei Hamilton vaikuttanut Grosjeanin ajoon mutkassa 16. Grosjean raivostui päätöksestä, ja sanoi tuomariston päästäneen Hamiltonin pälkähästä, jotta MM-taistelu ei häiriintyisi.

Wolff kuittaa takaisin, että ranskalaisen oltua syypää useampaan viime aikaiseen kilpailuonnettomuuteen holtittoman ajamisen takia, ei hänellä ole varaa tuomita ketään.

– Jotkut vain ruikuttavat koko ajan. He vain jatkavat sitä. En halua edes kommentoida asiaa, Wolff sanoo.

– Jos Romain Grosjean tulee kyselemään rangaistuksia muille, kannattaisi hänen katsoa ensin omaa tilastoaan. Hänen pitäisi olla kiitollinen, että saa edes ajaa F1:sissä, Wolff naulaa.

Haas-pomo Günther Steiner riensi puolustamaan suojattiaan, ja sanoo tuomion olevan erilainen, jos Grosjean olisi estänyt Hamiltonia.

– Kannattaa ottaa askel taakse, kysyä itseltään mitä tuomaristo olisi päättänyt, jos Romain olisi blokannut Lewiksen? Uskon kaikkien tietävän vastauksen, Steiner sivaltaa.

– Näissä asioissa pitäisi olla tasapuolisempi.