Renault-kuljettaja Jolyon Palmer toivoo, että hänen onnensa olisi kääntymään päin. Palmer ei ole kerännyt vielä pistettäkään tämän kauden kilpailuista.

Palmerin parhaat sijoitukset ovat tällä kaudella olleet Monacon ja Kanadan yhdennettoista sijat. Sillä välin tallikaveri Nico Hulkenberg on kerännyt 18 pistettä, ja sijoittunut neljä kertaa kymmenen parhaan joukkoon.

Palmerin vaikeudet jatkuivat viime viikonloppuna Bakussa. Mies täräytti autonsa seinään harjoituksissa, ja polttoainevuoto esti osallistumisen aika-ajoihin. Kilpailuun joukon hänniltä lähtenyt britti joutui vielä keskeyttämään kilpailunkin. Nyt mies odottaa parannusta ensi viikon Itävallan osakilpailuun.

– Pidämme huolen siitä, että ensi viikonlopusta tulee parempi. Tavoite on sama kuin aina eli tuoda pisteitä kotiin, Palmer linjaa.

– Itävallan rata on minulle yksi vahvimmista. Olin hyvässä vauhdissa siellä viime vuonna. On tärkeää saada radasta tietoa nopeasti kerättyä, ja rakentaa sitä kautta itseluottamusta.

– Meidän pitää saada onnemme kääntymään. Toivottavasti saisimme muutaman vahvan kilpailun alle ennen kesätaukoa, Palmer päättää.