Renaultin Nico Hülkenberg sanoo, että sekä Robert Kubica että Fernando Alonso olisivat hänelle mieluisia tallikavereita ensi kaudella.

Jolyon Palmerin päivät Renaultilla lienevät luetut tämän kauden jälkeen, ellei tahti muutu olennaisesti heti. Kubican paluuta on väläytelty, samoin monien asiantuntijoiden mielestä Renault taitaa olla Fernando Alonsolle ainoa mahdollisuus, jos tämä päättää jättää McLarenin.

Kubica on ajanut jo simulaattorissa vuoden 2017 Renaultia, lisäksi hän testasi vanhemmilla autoilla Valenciassa ja Paul Ricardilla. On jopa väläytelty, että Kubica ajaisi yhden perjantaiharjoituksen tällä kaudella.

– Olisin tietenkin iloinen, jos hän tulisi tallikaverikseni. Hän on aina ollut todellinen taistelija, mikä on varmasti hänelle etu, Hülkenberg sanoo GrandPrix.comin mukaan.

– Päätös on Renaultin, ei minun. Tiimin tehtävä on valita parhaat mahdolliset kuljettajat autoihin. Minulla ei ole mitään suosikkijärjestystä, ei ole väliä, olisiko se Kubica vai Alonso. Me kaikki tiedämme, miten pahat vammat Kubica sai rallionnettomuudesta, en tiedä tarkkaan, mikä hänen tilanteensa tällä hetkellä on.