Mercedes-pomo Toto Wolff puolusti Lewis Hamiltonia Lontoon fanitapahtuman väliin jättämisestä. Hamilton sai paljon kritiikkiä osakseen, koska hän oli ainoa kuljettaja, joka ei tapahtumaan osallistunut.

Brittikuski vietti tapahtuman aikaan kahden päivän lomaa Kreikassa. Lontoon tapahtumaan osallistui arviolta satatuhatta fania. Hamilton sai buuauksia osakseen paalupaikkansa jälkeen Silverstonessa, juurikin tämän temppunsa takia.

Wolffilta löytyi ymmärrystä kolminkertaiselle maailmanmestarille.

– Hän teki ratkaisun mestaruustaistelua ajatellen ja tapa, jolla media on kohdellut häntä, on väärä ja epäreilu, Wolff sanoi ESPN:n mukaan toimittajille aika-ajojen jälkeen.

– Ennen hänen kotikisaansa täällä Silverstonessa ja vaikeiden viikkojen jälkeen Bakussa ja Itävallassa, paikallisen supertähden kohtelu on ollut täysin sitä vastaan, miten minä näen asiat.

Wolff kertoi ymmärtävänsä kuitenkin myös fanien näkökulman tässä asiassa.

– Tietenkään ihmiset, jotka tulivat, eivät ole tyytyväisiä. En minäkään olisi tyytyväinen, jos menisin katsomaan kaveria ja hän ei ole siellä.

– Mutta kolminkertaisen maailmanmestarin kyseenalaistaminen, kuka on juuri rikkonut (Sennan) kaikkien aikojen paaluennätyksen ja on matkalla rikkomaan Schumacherin ennätyksen sekä ymmärtää, miten valmistautua, on loukkaus, Wolff puhisi.