© Kuva: Getty Images

Kova huhu: Toro Rosso vaihtamassa Hondan moottoreihin

Toro Rosso on tuorein talli, joka on huhujen mukaan siirtymässä ensi kaudella mahdollisesti Hondan moottoreihin.

Koko Hondan tulevaisuus F1:ssä on vaakalaudalla, jos McLaren jättää japanilaisvalmistajan, kuten on huhuttu. Sauberia pidettiin potentiaalisena uutena asiakkaan, mutta se ei ainakaan ole toteutumassa.

– Red Bullin kakkostiimi Toro Rosso on kasvanut itsenäiseksi toimijaksi ja se voi hyvinkin lähteä omille teilleen tässä asiassa. Uskon, että ratkaisu tehdään kesän aikana, kirjoittaa Auto Motor und Sportin F1-asiantuntija Michael Schmidt.

– Honda ei olisi heille huono vaihtoehto, mutta totta kai Hondan on korjattava luotettavuusongelmansa mahdollisimman nopeasti.

Toro Rosso ajaa nyt Renaulti moottoreilla, mutta akusi on ollut hankala. Carlos Sainz on kasannut 29 MM-pistettä, Daniil Kvjat vain neljä. Tallipisteissä Toro Rosso on kuudentana, mutta Haas ja Renault hengittävät niskaan parin pisteen päässä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.