Kevin Magnussen sai ottaa Silverstonen rataan uudella autolla vain yhden harjoituksen verran tuntumaa. Haas ajatti ensimmäisissä harjoituksissa nuorta Antonio Giovinazzia. Tanskalaisella ei kuitenkaan mennyt kauaa päästä vauhtiin.

Magnussen ajoi iltapäivälllä 33 kierrosta, ja oli tuloslistan seitsemänneksi nopein. Tallikaveri Romain Grosjeanista Magnussen jäi kahden kymmenyksen päähän.

Magnussen sanoo, että hänellä on vielä paljon tehtävää, jotta hän voi pärjätä kunnolla sunnuntain kilpailussa. Hän kuitenkin sanoo, että uusilla autoilla ajaminen on Silverstonen radalla uskomatonta.

– Kyse oli vain siitä kuinka nopeasti pääsen sinuiksi auton ja radan kanssa vain yhden harjoituksen aikana. Onnistuin siinä kuitenkin hyvin, Magnussen sanoo.

– Tuuli ei ollut kovin kova tänään, mutta pienikin puhallus tuntuu tällä radalla. Aina sama juttu täällä, kun on niin tasaista ja avointa.

– Joka tapauksessa näiden autojen ajaminen täällä on aivan uskomatonta. Oli älytöntä kuinka nopeasti ajamme mutkat läpi, varsinkin nopeat osuudet, Magnussen hehkuttaa.