Haas-pomo Günther Steiner sanoo, että Kevin Magnussenin ajotyyli estää häntä joutumasta samoihin ongelmiin jarrujen kanssa kuin Romain Grosjean.

Grosjean on valitellut jarruja Haasille siirtymisestään asti, ja antoi Bakun GP:n jälkeen taas turhautuneita kommentteja kehityksen vähäisyydestä.

Magnussen taas ajoi Bakussa seitsemänneksi, ja nappasi tallille kauden parhaan sijoituksen. Steiner selittääkin, että tanskalainen pystyy paremmin ajamaan tallin heikkouden kanssa.

– Kyllä Kevinilläkin on ongelmia jarrujen kanssa, mutta hänen ajotyylinsä tekee ajamisen hänelle helpommaksi. Ongelmien riski on pienempi, Steiner selittää.

– Hänellä oli ongelmia harjoituksissa, ja kilpailussakin hän joutui nostamaan aiemmin kaasulta ja käyttämään moottorijarrutusta, koska meillä oli ongelmia.

– Romainin ajotyylissä jarrujen täytyy kuitenkin olla täydelliset. Tällä hetkellä emme ole sillä tasolla jarrujen kanssa. Heidän autonsa ovat melko samanlaiset, mutta he vain tulevat mutkiin eri tavalla, ja erot tulevat siitä.