Konkarikuljettaja Felipe Massa kävi jälleen läpi kulunutta GP -viikonloppua Motrosport.comin kuljettajakolumnissaan. Massa kirjoitti olleensa tyytyväinen omaan ja tallin suoritukseen Itävallassa.

Williams-kuski ei ole kovin usein tällä kaudella kilpaillut voitosta. Useimmiten kilpailun loppuvaiheessa, kilpailun kärkikuljettajat ohittavat brasilialaisen kierroksella. Massalla on selkeä visio siitä, miten tilanteessa tulisi toimia.

– Red Bull Ringin rata on todella lyhyt. Kilpailun loppuvaiheessa minun takanani ajoi voitosta taistelevat kuljettajat. Silloin koen, että on tärkeää ottaa heidät huomioon. Olen aina pyrkinyt siihen, etten ole ratkaiseva tekijä muitten kuljettajien välisissä kaksinkamppailuissa. Kaikki eivät kuitenkaan ajattele ja toimi samalla tavalla, Massa kirjoittaa.

15 vuotta F1-sirkuksen mukana kierrellyt Massa teki kolumnissaan huomion uudesta F1-kuljettajasukupolvesta. Brasilialaisen mukaan kuljettajien välistä kunnioitusta ei ole yhtä vahvasti aistittavissa nousevan sukupolven keskuudessa.

– Juttelin Fernando Alonson kanssa kuljettajakokouksessa ja hän kertoi, että IndyCar-sarjassa kuljettajien keskuudessa vallitsee parempi yhteishenki kuin F1:ssä.

– Loppujen lopuksi, kyse on vain kilpakumppanin kunnioituksesta. Koen, että uudella kuljettajasukupolvella on hieman vähemmän kunnioitusta kanssakilpailijoita kohtaan.