Williamsin Felipe Massa oli tyytyväinen sunnuntain suoritukseensa, kun hän nousi Britannian GP:ssä kymmenenneksi ja nappasi itselleen yhden pisteen.

– Olen ehdottomasti tyytyväinen kilpailuun. Sain hyvä startin sekä ensimmäisen kierroksen ja nousin kymmenenneksi, Massa sanoi The Checkered Flagin mukaan.

Williamsilla oli suuria vaikeuksia aika-ajoissa ja brasilialainen jäi viidenneksitoista lauantaina. Fernando Alonson rangaistus nosti lopulta Massan neljänteentoista ruutuun.

Brassikuski uskoi, että hän olisi pystynyt taistelemaan sunnuntaina paremmista sijoituksista, jos asetelmat lähdössä olisivat olleet paremman.

– En ole siltikään tyytyväinen aika-ajoon. Kun aloitat huonoilta sijoilta, asiat ovat paljon vaikeampia kuin niiden pitäisi olla. Olisimme voineet taistella paremmista pisteistä (paremmalla aika-ajolla.)

– Valitettavasti neljästoista lähtöruutu ei antanut meille valmiuksia siihen. Olen kuitenkin tyytyväinen kilpailuuni. Meidän on vain varmistettava, että lähtöasetelmamme ovat paremmat seuraavaan kilpailuun.