Entinen F1-tallipäällikkö Eddie Jordan sanoo, ettei hän aio pitää suutaan säpissä jatkossakaan, vaikka saikin melkoisen verbaalisen ryöpytyksen kommenteistaan Mercedeksen johtajalta Toto Wolffilta.

Wolffilla meni Bakussa kuppi nurin, kun TV-kommentaattorina työskentelevä Jordan väitti jälleen kerran, että Mercedes olisi lähdössä F1:stä kauden 2018 jälkeen.

– Sanoin Eddielle, että otan tämän asian erittäin vakavasti. Hänen on lopetettava tuollaisten feikkiuutisten keksiminen, Wolff sanoi Bakussa.

Jordan ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi nytkään.

– Minä vain kerroin, että Mercedes on F1:ssä markkinointisyistä ja teknisten asioiden vuoksi, eivät hyväntekeväisyydestä. He lähtevät, kun sen aika heille tulee, Jordan sanoo nyt Speed Weekille.

– Sanoin vain, että heidän sopimuksensa sponsorien Petronaksen ja UBS:n kanssa päättyy 2018. Ymmärrän, että se kiukuttaa Totoa, mutta se ei ole minun ongelmani, se on vain elämää. Tuo oli minun näkemykseni.

– Toto puhui olevansa huolissaan 1500 työntekijästä, minä puhun sen sijaan tuhansista osakkeenomistajista ja ratkaisuista, minkä Mercedeksen johtokunta voi hyvin tehdä. Jos he kokevat, etteivät investoinnit F1:een ole enää perusteltuja, he lähtevät.

Jordan sanoi palaavaansa asiaan jatkossakin Wolffin mielipiteistä huolimatta.

– Minun työni on kertoa ihmisille, mitä tiedän. Ja tismalleen niin tulen jatkossakin tekemään, Toto Wolff ei voi sulkea suutani. Minulla ei ole ongelmia kenenkään kanssa, voin kävellä minkä tahansa tiimin motorhomeen koska vain. Jos joku on sitä mieltä, etten enää voi, heidän olisi parasta kertoa siitä minulle heti, Jordan naulasi.

Mercedeksen puhemiehen mukaan Jordanin väitteet olivat virheellisiä. Sopimukset Petronasin ja UBS:n kanssa jatkuvat myös kauden 2018 jälkeen.