© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas Mercedeksen promootiovideon tähtenä – renkaat vinkuvat ja kumi palaa!

Luonteeltaan rauhallinen Valtteri Bottas on tällä kaudella Mercedeksellä ollut hieman isommassa mediapyörityksessä kuin aikaisemmilla kausilla Williamsilla.

Suomalainen on esiintynyt edukseen Mercedeksen mediatilaisuuksissa. Montrealissa Bottas sai aikaan ihastusta vetäessään ylleen legendaarisen Montreal Canadiensin pelipaidan. Suomalaiskuski kävi piirtämässä luistimenpiirtonsa Candiensin kotihalli Bell Centren jäähän. Bottas sai seurakseen Canadiens-hyökkääjä Paul Byronin.

Mercedeksen tuoreimmalla promootiovideolla Bottas kaasuttelee henkilöautolla Mercedeksen yhteistyökumppanin Petronaksen tehdasalueella. Kyydissään Bottaksella on Petronaksen työntekijöitä, jotka ovat täpinöissään suomalaisen tarjoamista vauhdikkaista kyydeistä.

– Uskomaton kokemus. Puhdasta adrenaliinia, hehkuttaa yksi työntekijöistä videolla.

Katso Mercedeksen promootiovideo tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!