Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolf paljastaa, että Mika Häkkisellä ja Lewis Hamiltonilla on samanlainen lähestymistapa F1-kilpailujen käsittelyyn.

Wolfin mukaan, Hamilton ja Häkkinen ovat luonnollisia kilpa-autoilijoita, joilta kilpailujen ylianalysoiminen vie parhaan terän suorituksista.

– Muistan, kun lensimme takaisin Shanghain GP:stä ja kisan voittanut Sebastian Vettel istui samalla lennolla ja raapusti koko lennon ajan merkintöjä muistiinpanovihkoonsa. Sanoin vieressä istuneelle Mika Häkkiselle: ”Hän on juuri voittanut ja hän tekee edelleen kovasti töitä”, Wolff muistelee Daily Mailille.

– Häkkinen, joka on kaksinkertainen maailmanmestari, vastasi minulle, että hänen kohdallaan vastaavanlainen toiminta ei olisi toiminut. Hän olisi menettänyt luonnollisen kykynsä reagoida kilpailutilanteisiin. Hän ei halunnut purkaa kilpailua miljoonaan pieneen palaseen. Hän halusi säilyttää luonnollisen tuntuman autoon.

– Hamilton toteuttaa samaa ajatusmallia. Hän ei työskentele tavalla, joka on selkeästi havaittavissa. Jotkut kuljettajat istuvat kokouksissa tuntikausia. Hän työskentelee omassa rauhassaan, joko kotona tai lentokoneessa. Hän on löytänyt kyvyn sysätä kilpailut mielestään ja palata takaisin entistä keskittyneempänä.