Ferrarin tekninen johtaja Mattia Binotto on varma, että Sebastian Vettel jatkaa Scuderialla ensi kaudellakin.

Vettel on ajanut alkukauden upeasti ja johtaa MM-sarjaa. Mercedes on saanut vakavan haasteen, jäänyt jopa altavastaajaksi alkukaudesta.

Varikolla on huhuiltu, että Vettel voisi olla kiinnostunut, jos Mercedes tekee kovan tarjouksen. Binotto ei niihin puheisiin usko.

– Vettel ei ole vain toinen kuljettajamme, hän on moninkertainen maailmanmestari. Uskon että hän pysyy meillä. Miksikö? Siksi, ettei F1-kuljettajalle ole mitään hienompaa ja kauniimpaa kuin voittaa punaisella autolla, Binotto sanoo La Gazzetta dello Sportille.

Binotton mielestä Monacon GP oli Ferrarille kaksoisvoittoineen käännekohta. Edellisestä mestaruudesta on jo kymmenen vuotta.

– Se oli ensimmäinen voittomme Monacossa 16 vuoteen. Mielestäni se vapautti meidät. Voitto auttoi meitä ymmärtämään, että meillä on todella nopea auto, jolla taistellaan koko ajan voitoista. Olemme osoittaneet olevamme nyt vahvempia kuin muut.

Vettel itse ei halua vielä puhua ensi kauden valinnastaan.

– Olemme tiimin kanssa päättäneet, ettemme puhu sopimusasioista vielä. Keskitymme nyt vain ja ainoastaan voittamaan mestaruuden, Vettel sanoi Sport Bildille.