Vuoden 1996 maailmanmestari Damon Hill ei pidä Max Verstappenin tiimiradiopurkauksesta Monacon GP:stä. Hill ohjeistaa Verstappenia pitämään suunsa supussa.

Verstappen kävi tiimilleen todella kuumana Monacon GP:n aikana ja kirosi moneen kertaan tiimiradiossa. Hän ei ollut tyytyväinen siihen, että tallikaveri Daniel Ricciardo sai etua varikkotaktiiksta.

Kilpailun jälkeen Verstappen kävi kiivasta keskustelua tallin johdon Christian Hornerin ja Helmut Markon kanssa. Lehdistölle Verstappen kertoi olevansa hyvin pettynyt siihen, miten kilpailu meni.

– Jokaisen kuljettajan pitää muistaa, että nykyisin F1:ssä melkein kaikki radioviestit tulevat julki televisiossa. Olisi oltava erittäin varovainen, mitä sanoo. Max meni yli rajan Monacossa. Hänen olisi syytä muistaa, että TV-katsojien joukossa on myös hyvin nuoria faneja, Hill kritisoi Sky Sportsilla.

– Verstappenin on otettava tuosta opikseen. Uskon, että hän oppi Monacosta ainakin sen, että tiimin ja kuljettajan välille voi tulla kitkaa helposti, jos oma strategia ei toimi. Kaikkiaan pidän silti Maxia ikäänsä nähden hyvin kypsänä. Hän tuo omalla tyylillään jännitystä ja intohimoa tähän lajiin. Monacon kaltaiset jutut hänen täytyy kuitenkin jatkossa unohtaa.