Katso kuva: Sauberin ruotsalaiskuski ajoi seinään ohittaessaan turva-autoa!

© Kuva: Getty Images

Marcus Ericsson ajoi Monacon GP:n ykkösmutkassa seinään, kun hän oli ohittamassa turva-autoa. Kierroksella saavutetut kuljettajat saivat käskyn ohittaa turva-auton ja ajaa letkan perään omille paikoilleen.

Ericsson ohitti turva-autoa ekassa mutkassa ulkokautta, mutta epäonnistui jarrutuksessa ja ajoi suoraan seinään. Turva-auto oli tullut radalle, kun Sauberin toinen kuljettaja Pascal Wehrlein lensi rajusti seinään. Lue aiheesta lisää täältä.

Samaisessa mutkassa ulos ajoi myös McLarenin Stoffel Vandoorne, kun turva-auto lähti pois radalta ja belgialainen pistesijasta Force Indian Sergio Pérezin kanssa. Vandoorne joutui Ericssonin tapaan ulkopuolelle ja ajoi suoraan seinään. Myös McLarenin molemmat autot joutuivat keskeyttämään samoissa tilanteissa kuin Sauberitkin, sillä Jenson Button aiheutti Wehrleinin kolarin.

Katso kuva tilanteesta alta.

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.