Fernando Alonson sopimus McLarenin kanssa päättyy tähän kauteen, eikä hänen uskota jatkavan tallissa. Alonso sanoo, että haluaa voittaja-autoon, mutta niitä on tällä hetkellä vain kaksi, Mercedes ja Ferrari.

Aiemmin tällä viikolla Mercedeksen Niki Lauda sanoi, ettei Alonso ole todellakaan heidän toivomuslistallaan. Nyt myös Renault on sulkemassa oven Alonson mahdolliselta paluulta tiimiin, missä hän voitti maailmanmestaruudet 2005 ja 2006.

– Fernando haluaa voittaa kilpailuja ja mestaruuksia. En usko, että me voimme tarjota hänelle voittaja-autoa ensi kaudeksi, emmekä ehkä vielä sitä seuraavaksikaan, sanoo Renaultin neuvonantaja Alain Prost Sky Sportsille.

– Meidän on oltava inhorealisteja. Olen ollut mukana tässä bisneksessä melkein 40 vuotta ja tiedän, kuinka hankalaa voittaja-auton rakentaminen ja voittaminen on. Meidän pitää olla kehitystyössä varovaisen tarkkoja. Emme voi oikaista emmekä asettaa typeriä tavoitteita vain siksi, että Fernando Alonso on vapailla markkinoilla, Prost naulaa.