McLarenille iso päivitys Monacoon

© Kuva: Getty Images

McLarenin on määrä tuoda Monacoon toinen osa isosta päivtyksestään, jonka ensimmäinen osa oli mukana jo Espanjan GP:ssä. Uudet siivet ja pohja auttoivat Fernando Alonson seitsemänteen ruutuun Kataloniassa.

– Espanjaan toimme uuden etusiiven, rungon, pohjan ja takasiiven. Se mitä meillä oli Espanjassa, oli ensimmäinen päivityspaketti ja toinen paketti tulee Monacoon, McLarenin tallipäällikkö Eric Boullier sanoi Autosportille.

Alonson seitsemässija aika-ajossa riitti kilpailussa kahdenteentoista sijaan. Boullier ei uskonutkaan tallin taistelevan vielä Barcelonassa niin korkeista sijoista, mutta uskoo päivitysten ansiosta tallin nousevan taistelemaan sijoista kymmenen joukossa.

– Se ei ole vain toiveajattelua. Me uskomme, että pystymme olemaan vähemmän voimaa tarvitsevilla radoilla pisteillä.