Kimi Räikkönen ajoi toisen aika-ajon nopeimman ajan. Toiseksi tuli tallikaveri Sebastian Vettel häviten yli kaksi kymmenystä Räikköselle.

Ferrarin vauhti on ollut vakuuttava koko viikonlopun ja aika-ajon toisessa osiossa meno vain kiihtyi. Mercedes puolestaan oli vaikeuksissa jo ensimmäisessä osiossa. Toiseen osioon vauhtia löytyi lisää, mutta Ferrarin kyytiin vauhti ei riittänyt. Valtteri Bottas oli neljäs häviten pitkästi yli puoli sekuntia Räikköselle.

Hamiltonilla oli suuria ongelmia saada autoonsa pitoa. Hän vaihtoi aika-ajon loppupuolella vielä uudet ultrapehmeät renkaat, mutta se ei auttanut, kun hänen viimeinen kierroksensa meni pieleen, koska Stoffel Vandoorne kolaroi autonsa viimeisellä sektorilla.

Hamilton oli näin ollen vasta neljästoista. Vandoornen kannalta auton romuttaminen oli erittäin harmillista, koska nuori belgikuski sijoittui upeasti seitsemänneksi toisessa osiossa.

Jatkoon pääsivät myös Haasin Romain Grosjean, McLarenin Jenson Button, molemmat Red Bullit sekä Carlos Sainz Toro Rossolla.