Kaksi F1-tallia aloittamassa yhteistyön? Pomoilta vihjailevia kommentteja

© Kuva: Getty Images

McLarenin puheenjohtaja Zak Brown ja Sauberin pomo Monisha Kaltenborn ennustelevat molemmat tallien välistä yhteistyötä, kun sveitsiläistallikin vaihtaa ensi kaudeksi Hondan moottoreihin.

Vaikka brittitallilla on ollut suuria luotettavuusongelmia Hondan valmistamien moottorien kanssa, Sauber laittoi siltikin nimen paperiin Hondan kanssa kaudesta 2018.

McLarenilla puolestaan on muuttunut ääni kellossa, vaikka tallissa oltiinkin aluksi vastaan, että toinenkin talli käyttäisi F1-sarjassa Hondan moottoreita.

– Mitä enemmän dataa, sen parempi, kun saamme enemmän dataa, opimme siitä lisää. Uskon sen olevan hyvä asia, että Sauberkin käyttää Hondaa, Brown sanoi crash.netille.

Brown kertoo, että neuvotteluja yhteistyöstä Sauberin kanssa ei ole käyty, mutta pitää sitä varteenotettavana vaihtoehtona.

– Emme ole käyneet keskusteluja, mutta se (yhteistyö) on luonnollista, kun kahdella tallilla on sama kone. Loppujen lopuksi molemmat tallit alkavat työskennellä tiivimmin yhdessä molempien hyödyksi.

– Yhteistyö voi olla monenlaista. Se voi koskea kuljettajia, teknistä puolta tai sponsoreita.

Kaltenborn puhuu yhteistyöstä enemmän kierrellen.

– Olemme käyttäneet moottorivalmistajamme kuljettajia. Se on jotain, mille olemme avoimia. Katsotaan miten asiat kehittyvät. Sponsoroinnin kannalta on liian aikaista miettiä näitä asioita. Olemme vasta julkistaneet sopimuksen, joten katsotaan, kuinka sekin kehittyy, Kaltenborn sanoo.

Lähde: thecheckeredflag.co.uk


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!