Fernando Alonsolla alkaa olla jo kasapäin kierroksia McLaren Honda Andrettin autolla Indianapolisin Motor Speedwayn ovaalilla.

Alonso sanoo olevansa testien antiin melko tyytyväinen.

– Auto on tuntunut aika hyvältä koko ajan. Yritämme simuloida kilpailutilannetta mahdollisimman hyvin; millaista on mennä ison porukan mukana ruuhkassa. Vaikka olen ajanut kierroksia myös yksin aika-ajoa ajatellen, silti pääpaino on kisasimulaatioissa, Alonso sanoo F1i.comilla.

Aika-ajosta tulee Alonsolle tärkeä ja tiukka paikka. Hän on keskittynyt jokaiseen kierrokseen harjoituksissa erityisen huolellisesti.

– Ajovalmentajani Gil de Ferran on kertonut minulle, että aika-ajojen neljä kierrosta tulevat olemaan elämäni kammottavimmat kierrokset, koska niissä ajetaan aivan limitillä.

– Joka ikinen päivä täällä on ollut erittäin kiinnostava ja erilainen. Valitettavasti vapaat harjoitukset päättyvät, olisin halunnut ajaa vielä lisää kierroksia. Mutta yritämme saada irti kaiken mahdollisen, pystyn vielä oppimaan ennen kilpailua paljon asioita esimerkiksi kuuntelemalla muita, Alonso sanoo.