Williamsin tallipäällikkö Claire Williams puolustaa kritiikin keskelle joutunutta 18-vuotiasta tulokaskuljettajaansa Lance Strollia.

Nuorukainen on jäänyt alkukaudesta täysin tallikaveri Felipe Massan jalkoihin. Hän ei ole päässyt maaliin kummassakaan kilpailussa.

Williamsin auto tuntuu olevan mainio, joten heillä olisi täydet mahdollisuudet taistella valmistajien nelossijasta, mutta siihen tarvitaan ehdottomasti pisteitä myös Strollilta.

– Aina voi odottaa pieniä ongelmia, kun on rookie autossa. Mutta on vielä aikaista lähteä arvioimaan mitään, olemme nyt vasta kauden kolmannessa kilpailussa. Lance ei ole päässyt maaliin kummassakaan kilpailussa, mutta ne eivät olleet hänen syynsä. Mielestäni hän on suoritutunut hyvin, Williams sanoo F1 Todayn mukaan.

– Hän teki etenkin Kiinassa fantastista työtä, pääsi aika-ajoissa Q3:een, vaikka se oli vasta hänen elämänsä toinen aika-ajo. Minä en kanna huolta tilanteesta, kuten moni ehkä ajattelee.

– Lance on osoittanut, että hän on ansainnut kisakuljettajan penkin. Tulemme antamaan hänelle tilaa ja mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä, mutta ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hän toisi meille MM-pisteitä, joita häneltä odotamme, Williams uskoo.