Fernando Alonso se osaa tuottaa medialle töitä. Tänään julkisuuteen tiputettu shokkipäätös Indy500-kilpailuun osallistumisesta täytyy olla miehen tempauksista tajunnanräjäyttävin.

Alonson päätöstä ei voi nähdä minään muuna kuin keskisormen näyttämisenä hänen nykyiselle työnantajalleen McLarenille. Talli on pettänyt hänet, joten tämä on epätoivoisen, omaa etuaan ajattelevan kuljettajan ratkaisu.

Tämä kausi on menetetty, joten miksi Alonso ei yrittäisi nyt luoda itsestään ikuista legendaa?

Alonsolta löytyy jo kaapistaan Monacon GP:n voitto. Tänä vuonna hänellä on erinomaiset mahdollisuudet ykköstilaan ”Brickyardilla”, sillä viime vuonna voittoon kurvattiin kyseisen tallin kalustolle, vieläpä tulokaskuskin toimesta. Alonso laskeskelee varmasti pystyvänsä tähän temppuun.

Jos Amerikan valloitus onnistuu, voi Alonso kääntää seuraavaksi katseensa kilpailuun, josta hän on puhunut kauniisti jo vuosia. Hänelle löytyisi varmasti voitosta taisteleva auto Le Mansin 24 tunnin kilpailuun

Jos Amerikan valloitus onnistuu, voi Alonso kääntää seuraavaksi katseensa kilpailuun, josta hän on puhunut kauniisti jo vuosia. Hänelle löytyisi varmasti voitosta taisteleva auto Le Mansin 24 tunnin kilpailuun, jos mies päättäisi kokeilla taitojaan myös Circuit de la Sarthella.

Moottoriurheilumaailman ”kolmen suurimman” voittoa on juhlinut toistaiseksi vain yksi nimi, Graham Hill. Alonso haluaa varmasti olla historian toinen tähän temppuun yltänyt kuljettaja. Se sementoisi hänen asemansa yhtenä kaikkien aikoje parhaimmista kuljettajista kautta aikojen.