Haasin tallipäällikkö Günther Steiner uskoo, että tasaisuuden palauttaminen Formula ykkösiin vie aikaa, mutta oikeita asioita tehdään jo nyt.

Ferrari on noussut jälleen huipulle taistelemaan mestaruudesta. Viime kaudella kolmanneksi valmistajien pisteissä valahtanut Ferrari on tällä kaudella ottanut Mercedeksen eron kiinni.

– Se on fantastista F1:lle, että on kaksi tallia kilpailemassa voitosta. Mielestäni voitosta pitäisi silti taistella kymmenen tallia, mutta se on lyhyessä ajassa vaikeaa, Steiner kertoo tallin nettisivuilla.

– Mielestäni F1 tekee töitä sen eteen, että erot pienenisivät, mutta en tiedä miten se saavutetaan. Se ei tapahdu hetkessä, mutta sitä on hyvä miettiä tulevaisuuden kannalta, koska nyt vain kaksi tallia taistelee voitosta. Tasaisuus toisi varmasti uusia faneja, joita me tietysti haluamme, Steiner järkeili.

Kärkitalleihin voi laskea myös Red Bullin, jonka kauden aloitus on ollut hieman kehnompi, mutta kehitystä voi tapahtua nopeastikin. Keskikastissa taistelu onkin sitten todella tasaista.

– Se on tiukempaa kuin koskaan ennen. Neljästä viiteen tallia on lähellä toisiaan. En muista milloin näin olisi tapahtunut, ja jokainen kisaviikonloppu on erilainen, Steiner sanoi.

Lähde: planetf1.com