F1-fanit, nyt tarkkana! Kiinan GP saatetaan siirtää lauantaille!

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Kansianvälinen autoliitto FIA on kutsunut F1-tallit koolle keskustellakseen mahdollisuudesta ajaa tuleva Kiinan GP perinteisen sunnuntain sijasta jo lauantaina, kertoo Autosport.

Radan yllä leijaillut sankka sumu esti tänään harjoitusten läpiviemisen lähes tyystin, sillä olosuhteet estivät pelastushelikopterien turvallisen toiminnan. FIA on pitänyt jo vuosikymmeniä tiukkaa linjaa helikopterikyyditysten onnistumisista, joten sumu on pahinta myrkkyä tälle vaatimukselle.

Huomiselle lauantaille Shanghaihin on luvattu hyvää keliä, mutta sunnuntaina olosuhteiden odotetaan olevan jopa tämänpäiväistä heikommat. Niinpä FIA esittää mahdollisuutta turvata kilpailun käyminen aikaistamalla starttia päivällä.

Sunnuntai on vakiintunut vuosikymmenien saatossa kilpailun starttipäiväksi, mutta takavuosina nähtiin myös lauantaikisoja.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!