Toyotan MM-ralliprojektia johtava Tommi Mäkinen odottaa innolla ensi viikonloppuna ajettava Korsikan MM-rallia. Nelinkertainen maailmanmestari haluaa erinomaisesti käynnistyneen kauden jatkuvan hyvässä tahdissa, mutta samalla hän haluaa pitää jalat tiukasti maassa.

Vasta toisen MM-rallinsa upeasti voittanut Toyota on vauhdittanut Jari-Matti Latvalan MM-pisteiden toiselle sijalle. Korsikasta Mäkinen odottaa lisää hyviä uutisia, mutta samalla hän muistuttaa ensimmäisen vuoden oppimisprosessin olevan yhä käynnissä.

– Ennakkotestimme sujuivat hyvin, ja ennakkoon ajateltuna vauhtimme vaikuttaa asfaltilla mukavalta. Haluamme Korsikasta hyvän tuloksen, mutta päätavoitteemme on vain kerätä kokemusta, Mäkinen toteaa tallin tiedotteessa.

– Ilmassa on paljon positiivisia merkkejä. Latvala pitää tästä rallista ja hän on hyvällä tuulella, ja se on aina hyvä asia. Hän lähtee toisena liikkeelle, mutta sen ei myöskään pitäisi olla mikään ongelma, Mäkinen kaavailee.

Myös toisen kuljettajan Juho Hännisen terveydentila on kohentunut.

– Hän on täydessä ajokunnossa. Hän pystyi ajamaan jo viime rallissa maaliin ja pisteille, vaikka tauti vaivasi, joten se antoi hänelle varmasti lisää itseluottamusta, Mäkinen toteaa.