Entinen rääväsuinen F1-tallipäällikkö Flavio Briatore sanoo, ettei Ferrarin kova vauhti testeissä vakuuttanut häntä.

Kimi Räikkönen ajoi kirkkaasti kovimman testikierroksen ja Sebastian Vettelkin erittäin kovaa, vaikka nosteli jalkaansa kaasulta parhaan kierroksensa lopussa.

– Minä en jaa Ferraria ympäröivää valtavaa optimismia. Ymmärrän monen mietteet Barcelonan testien jälkeen, mutta mielestäni kierrosajat eivät olleet luotettavia, Briatore paukauttaa italialaisen F1-toimittajan Leo Turrinin blogissa.

– En näe mitenkään, että Mercedes voisi olla Ferrarin perässä. Kun kausi päättyi marraskuussa, heillä oli valtava etumatka puolellaan. Mercedes on piilotellut selkeästi omaa vauhtiaan.

– Mutta siihen voisin jopa uskoa, että taistelu kärkipäässä on tasaisempaa kuin viime kausien aikana, tulemme näkemään kärkitaistelussa eri nimiä, Briatore ennustaa.

Bernie Ecclestonen sydänystävältä Briatorelta kysyttiin myös mielipidettä uudesta F1-omistajasta Liberty Mediasta.

– En innostu Liberty Mediasta. He ostivat F-ykköset, mutta eivät tiedä, mitä he ovat ostaneet. He haluavat rakentaa jokaisesta F1-kilpailusta Super Bowlin, mutta miten ihmeessä teet sellaisen johonkin Ardenneille tai Malesiaan, monsuunisateiden ja myrkkykäärmeiden keskelle?