Williamsille nopeasti paluun tehnyt F1-kuski Felipe Massa yllättyi ensimmäisenä kisaviikonloppuna Ferrarin vauhdista. Massa aloitti myös vahvasti ja ajoi Australiassa kuudenneksi.

– Olin todella yllättynyt Ferrarista. Vuoden 2016 ongelmien jälkeen, monet olivat vakuuttuneita siitä, että vaikeuksilla olisi vaikutus myös tähän kauteen, Massa kirjoittaa motorsport.comin kolumnissa.

Sebastian Vettel ajoi Australian avauskisassa voittoon ja Kimi Räikkönen ajoi neljänneksi. Ferrari pääsi heti näpäyttämään muita kärkitalleja, Mercedestä ja Red Bullia.

– Ferrarin auto oli heti kilpailullinen ja uskon, että Ferrari voi voittaa maailmanmestaruuden. Mercedes on ehkä pari kymmenystä nopeampi, mutta Vettel on osoittanut, että hän on mukana taistossa. Hän pystyy hyödyntämään vastustajien virheet, vaikka ne olisivat kuinka pieniä, Massa analysoi.

Massan mukaan Ferrarin nousu tekee lajille hyvää.

– Se on hienoa lajin kannalta, että uudet nimet ovat palkintopallilla. Faneilla on enemmän keskusteltavaa, koska on ymmärrettävää, että keskustelua on vähemmän, kun yksi talli ajaa voitosta voittoon.