Kova näkemys: ”Valtteri Bottas tulee voittamaan Hamiltonin 100% varmasti”

Entinen F1-kuljettaja Pedro de la Rosa on sitä mieltä, että Valtteri Bottas tulee voittamaan Lewis Hamiltonin ensi kauden aikana.

– On 100-prosenttisen varmaa, että tulee kilpailuja, joissa Bottas voittaa Hamiltonin. Ei hän joka kilpailussa siihen pysty, mutta kukapa pystyisi? de la Rosa kysyy.

– Bottas tulee pärjäämään erittäin hyvin, hän sopii Mercedekselle täydellisesti. Hän on erittäin nopea, kova tekemään töitä, eikä hän politikoi tiimin sisällä. Bottas keskittyy vain omaan tekemiseensä, ei hän vaivaa päätään sillä, kuinka nopea tai hidas Lewis on.

– Bottaksen siirron suuri häviäjä oli Williams. Heille hänen paikkaamisensa on todella vaikea paikka, vaikka he saivatkin Felipe Massan takaisin. Se oli mielestäni todella omituinen värväys, koska he itse eivät ensin tehneet jatkosopimusta Massan kanssa, de la Rosa sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!