Claire Williamsin mukaan Williams on säilyttänyt hyvät taloudelliset resurssinsa, mikä antaa uskoa kaudelle 2017.

Kausi 2016 oli tiimille vaikea. Ja nyt he ovat vielä menettämässä Valtteri Bottaksen Mercedekselle.

– Taloustilanteemme on parempi kuin koskaan kymmeneen vuoteen. Ja tämä koskee koko organisaatiota, Williams sanoo RACER:ille.

– IT-osastomme on erinomainen esimerkki. Nimitimme uuden teknologiajohtajan, kun sellaista ei ole ollut kymmeneen vuoteen. Et voi voittaa, jos IT-osasto laahaa kymmenen vuotta jälkijunassa. Uudet ihmiset ovat onnistuneet tuomaan yritykselle lisää rahaa, Williams kertoo.

Williamsilla tiedetään, että heidän on onnistuttava rakentamaan uusien sääntöjen aikakaudelle erinomainen auto, joka toimii heti. Viimeksi kävi tismalleen niin, kun siirryttiin V6-aikakauteen.

– Se on aina se isoin huoli, kun säännöt muuttuvat. Kaikki yrittävät löytää säännöistä ne parhaat puolet. Ja jokainen keskikastin tiimi pitää uutta aikakautta aina isona mahdollisuutena nousta. On vain luotettava, että osaa tehdä juuri niitä oikeita ratkaisuja. Jos ei siinä onnistu, tulee vaikeaa.

– Mutta sitä ei pidä murehtia nyt, vaan vasta sitten, jos Australian GP:n jälkeen huomataan, että niin kävi, Williams sanoo.