© Kuva: Getty Images

Toto Wolff paljastaa: ”Minulle tarjottiin F1-paikkaa, mutta olin liian painava”

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff paljastaa, että hänelle tarjottiin F1-paikkaa Sauberilla vuonna 1994.

Tarjous tuli sen jälkeen, kun Wolff oli voittanut Nürburgringin 24 tunnin kilpailun.

– Sain silloin F1-tarjouksen. Yksi sponsoreistani tuki tuolloin myös Karl Wendlingeriä, ja kun hän loukkaantui vakavasti Monacossa, he kysyivät, olisinko halukas ottamaan hänen paikkansa Sauberilla, Wolff sanoo F1i.comille.

– Mutta olin täysin varma, etten pärjäisi F1:ssä. Olin myös liian pitkä ja liian painava. Kaikki enteet olivat sitä vastaan, että minulla olisi ollut mahdollisuus menestyä. Kerroin heille suoraan, että se olisi rahan haaskausta.

– Päätin silloin, etten lähtisi tavoittelemaan huippukuljettajan uraa, se oli toukokuu 1994, Wolff muistelee.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!