Williamsin 18-vuotias keltanokka Lance Stroll sanoo olevansa valmis F1-debyyttiinsä tällä kaudella.

Euroopan F3-mestari nousi pitkälti isänsä rahoilla Williamsille. Vielä ei tiedetä, kuka hänen tallikaverinaan tulee ajamaan.

Stroll odottaa jo innolla Barcelonan helmikuun testejä – siellä kaikki saavat ensi kertaa tutustua kauden 2018 autoihin.

– Kahdeksan päivän aikana jaamme työt niin, että minä ajan neljä päivää ja tallikaverini, kuka hän sitten onkaan, ajaa toiset neljä. Eihän siinä valtavan paljon aikaa ole, mutta se on osa tätä haastetta, Stroll sanoi F1 Todayn mukaan Autosport Showssa.

– Tiimi tietää, että olen nuori rookie ja minulla on paljon enemmän opittavaa kuin kokeneemmilla kuljettajilla. En halua tietenkään tehdä virheitä, mutta on realismia, ettei tästä helppoa tule. Eikä tulee tiimeillekään, koska autot ja säännöt ovat uudet, Stroll sanoo.

– Testeistä tulee taatusti hyvin erilaiset kuin parina viime vuonna, koska kaikki on uutta. Ihan varmasti siellä tulee tapahtumaan odottamatonta.

– Minulla on iso haaste, kun on valmistauduttava eri tavalla kuin kokeneiden kuljettajien, on tehtävä kaikkea enemmän. Mutta pääasia on, että olen täällä, ja pyrin tekemään parhaani joka ikinen päivä, Stroll sanoo.