Vaikka viime kaudella F1:een tullut jenkkitalli Haas onnistui odotuksia paremmin, sillä on silti hankaluuksia löytää uusia merkittäviä sponsoreja.

Haas sijoittui valmistajien MM-sarjassa kahdeksanneksi. Se onnistui paljon paremmin kuin aikaisemmat yhdysvaltalaisten yritykset F1:ssä. Silti omistaja Gene Haas myöntää, ettei tie ole sileä.

– Meitä kohtaan on ollut enemmän mielenkiintoa ja olemme neuvotelleet useiden yritysten kanssa, mutta vielä ainakaan valmiita sopimuksia ei ole. Uskoisin, että saamme jokusen uuden sponsorin, mutta tuntuu siltä, että meidän on edelleen todistettava, että pystymme menestymään F1:ssä, Haas sanoo ESPN:lle.

Tallipäällikkö Günther Steiner uskoo, että hyvä avauskausi auttaa heitä ainakin saamaan riveihinsä yhä parempia työntekijöitä.

– Me teimme avauskaudellamme sen, mitä sanoimmekin tekevämme. Mutta ainahan tässä lajissa voi sanoa, että olisimme voineet olla vielä parempia. Mutta tuskinpa kukaan vuosi sitten kuvitteli, että me sijoittuisimme kahdeksanneksi. Olen hyvin tyytyväinen ja uskon, että hyvä tulos auttaa meitä rekrytoimaan huipputason teknistä osaamista tiimiimme.