© Kuva: Getty Images

FIA kutsui maailman moottoriurheiluneuvoston ylimääräiseen kokoukseen – koskee uutta F1-omistajuutta

Kansainvälinen autoliitto FIA on kutsunut maailman moottoriurheiluneuvoston ylimääräiseen kokoukseen käsittelemään F1-sarjan omistajavaihdosta.

Amerikkalainen Liberty Media tekee lopullisen päätöksensä F1-sarjan pääomistajuuden haltuunottamisesta yhtiökokouksessaan 17. tammikuuta. Liberty Media omistaa jo 19,1 prosenttia sarjasta, ja lähteiden mukaan loppuosan hankkiminen on enää pelkkä muodollisuus.

 Motorsport.comin mukaan neuvosto on kutsuttu pikaisesti koolle vain päivää Liberty Median (uusi nimi Formula One Group) oman kokouksen jälkeen. Kokouksen tarkoituksena on sivuston mukaan ohjeistaa kaikkia vaadittavia osapuolia kaupasta ja antaa FIA:n siunaus kaupalle.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!