© Kuva: Pekka Mäntylä

Ferrarin luottokuljettajalle Toni Vilanderille kaksivuotinen jatkosopimus italialaismerkin kanssa!

Suomalaisen kestävyysajokilpailun kirkkain tähti Toni Vilander jatkaa Ferrarin miehenä. Lajin maailmanmestaruuden ja Le Mansin 24 tunnin ajon luokkavoiton kahdesti napannut Vilander on italialaismerkin kuljettaja myös seuraavat kaksi kautta.

Vilander siirtyi ajamaan viime kaudella USA:n IMSA-sarjaan Risi Competizione -tallin riveihin. Suomalainen nappasi luokan loppupisteidessä toisen sijan Giancarlo Fisichellan kanssa. Lisäksi viime vuonna hyppysiin tarttui kakkossija Le Mansin klassikkokilpailusta GTE Pro -luokasta.

Vilander voitti samaisen luokan mestaruuden WEC-sarjassa vuonna 2014. Le Mansissa hän on juhlinut vuonna 2012 ja 2014.

Vilander tunnetaan myös MTV Sportin F1-lähetysten asiantuntijana.

Vilanderin jatkosopimuksesta uutisoi ensimmäisenä urheiluuutiset.com.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!