Valtteri Bottaksen ja Mercedeksen sopimus lienee käytännössä varma, joten F1:ssä on ensi kaudeksi jäljellä enää kaksi ajopaikkaa. Ne molemmat ovat Manorilla.

Kun Rio Haryanto vahvisti, ettei saa riittävää rahamäärää kootuksi ja Pascal Wehrlein siirtyi Sauberille, on Manorilla käytännössä viisi vaihtoehtoa.

Read Motorsportin mukaan he ovat Esteban Gutierrez, Felipe Nasr, Antonio Giovinazzi, Jordan King ja Pierre Gasly.

Gutierrez ajoi viime kaudella Haasilla, muttei pystynyt tuomaan pistettäkään tiimille. Nasr toi Sauberille tiimin ainoat kaksi pistettä, mutta ei saanut jatkaa, kun iso sponsori Banco do Brasil vetäytyi.

Muut kolme olisivat F1-tulokkaita. Giovinazzi ja Gasly kamppailivat GP2-luokan voitosta, mestaruuden vei ranskalainen Gasly kahdeksan pisteen erolla. Hän ei kuitenkaan saanut pettymyksekseen paikkaa Toro Rossolta, vaikka on Red Bullin suojatti. Giovinazzi taas nimettiin Ferrarin kolmoskuljettajaksi.

Brittikuljettaja King puolestaan on ollut kaksi vuotta Manorin kehityskuljettajana, mutta hänellä ei ole superlisenssiä. Hänen takanaan on kuitenkin Manoriin paljon investoineen isänsä Justin Kingin rahakasat.