© Kuva: Getty Images

Carlos Sainzilta kysyttiin Fernando Alonsosta: ”Hetkinen, tuo on pahin kysymys ikinä!”

Carlos Sainz on aina ihaillut kokeneempaa maanmiestään Fernando Alonsoa. Mutta radalla hän on kuin kuka tahansa muu vastustaja.

F1 Racingin haastattelussa Sainzilta kysyttiin pahoja: jos hän johtaisi Alonsoa kilpailun viimeisellä kierroksella, ja ohitus tarkoittaisi Alonsolle maailmanmestaruutta, päästäisikö Sainz idolinsa ohitse?

– Hetkinen, tämä on ehkä kaikkein huonoin kysymys ikinä, Sainz vastasi ja piti pitkän miettimistauon.

– Kun ajat siellä radalla, näet takanasi vain McLarenin, et Fernando Alonsoa. Näet vain sen auton, ja haluat hikoilla muniasi myöten voittaaksesi sen.

– Joten en todellakaan päästäisi häntä ohi. Varsinkin, jos olisin itse menossa vaikkapa kohti urani ensimmäistä voittoa tai palkintopallipaikkaa

– Pikemminkin nauttisin siitä valtavasti. Fernando on maailmanmestari ja toivoisin toki hänen ottavan ensi kaudella kolmannen mestaruutensa. Todella hankala kysymys siis, en taida miettiä tätä enempää, Sainz luovutti.

– Kaikki tietävät, kuinka paljon arvostan ja kunnioitan Fernandoa. En vain hänen menestyksensä vuoksi, vaan siksi, miten hienosti hän on kohdellut minua siitä asti, kun olin 10-vuotias.

– Hän on aina tukenut minua. Olemme hyviä ystäviä ja hän sanoo aina, että olen seuraava espanjalaistähti. Olen hänelle kiitollinen kaikesta, Sainz ylisti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!